VvAA Rechtsbijstandsverzekering

VvAA Rechtsbijstandsverzekering

Met de VvAA beroepsrechtsbijstandverzekering ben je verzekerd van rechtsbijstand in het geval van een juridisch conflict.

VvAA staat bekend om zijn goede verzekeringsvoorwaarden en scherpe premies. Voor leden van de NVGzP, die tevens (kennismakings)lid zijn van VvAA, geldt een extra premiekorting van 10%.

Profiteer ook van de samenwerking tussen de NVGzP en VvAA. NVGzP-leden die nog geen lid zijn van VvAA, kunnen een gratis kennismakingslidmaatschap van één jaar afsluiten door een mail te sturen aan secretariaat@nvgzp.nl. Twee maanden voordat het kennismakingslidmaatschap afloopt, vraagt VvAA je of je lid wilt blijven. Dit lidmaatschap kost € 39,- per jaar, leden onder 30 jaar zijn gratis.

Aanvullende informatie

De VvAA beroepsrechtsbijstandverzekering is voor elke gz-psycholoog, klinisch psycholoog of klinisch neuropsycholoog van belang. Je verzekert je hiermee van rechtsbijstand in het geval van een juridisch conflict. Dat kan een klachtrecht- of tuchtrechtzaak zijn, maar ook een conflict over een overeenkomst, bijv. met een zorgverzekeraar of uw werkgever.
VvAA staat bekend om zijn goede verzekeringsvoorwaarden en scherpe premies.