VvAA beroepsaansprakelijkheidsverzekering

VvAA beroepsaansprakelijkheidsverzekering

De VvAA beroepsaansprakelijkheidsverzekering verzekert tegen schade die je veroorzaakt tijdens de uitoefening van je beroep.

VvAA staat bekend om zijn goede verzekeringsvoorwaarden en scherpe premies. Voor leden van de NVGzP, die tevens (kennismakings)lid zijn van VvAA, geldt een extra premiekorting van 10%.

Profiteer ook van de samenwerking tussen de NVGzP en VvAA. NVGzP-leden die nog geen lid zijn van VvAA, kunnen een gratis kennismakingslidmaatschap van één jaar afsluiten door een mail te sturen aan secretariaat@nvgzp.nl. Twee maanden voordat het kennismakingslidmaatschap afloopt, vraagt VvAA je of je lid wilt blijven. Dit lidmaatschap kost € 39,- per jaar, leden onder 30 jaar zijn gratis.

Aanvullende informatie

De VvAA beroepsaansprakelijkheidsverzekering verzekert schade aan personen, aan goederen en schade die gevolgen heeft voor iemands inkomen of vermogen. Denk bijvoorbeeld aan een verkeerde diagnose met alle gevolgen van dien.
De VvAA beroepsaansprakelijkheidsverzekering is met name van belang voor vrijgevestigden en praktijkhouders. Ook als je in loondienst bent kan zij echter van belang zijn, bijvoorbeeld voor nevenwerkzaamheden.

Belangrijk hierbij om te weten is dat de VvAA beroepsaansprakelijkheidsverzekering geen dekking biedt als je als zzp’er werkt binnen een instelling. De VvAA beroepsaansprakelijkheidsverzekering biedt wel weer dekking voor zzp’ers die een praktijk waarnemen van een collega, wanneer die afwezig is. Mocht je als zzp’er aan de slag gaan binnen een instelling, dan dien je in samenspraak met deze instelling een andere beroepsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten.