Kind & Adolescent Praktijk

Kind & Adolescent Praktijk

Kind en Adolescent Praktijk is een vakblad voor psychologen, orthopedagogen, psychiaters en andere professionals die werken met kinderen en adolescenten. Bij dit abonnement heb je naast het papieren vakblad, ook toegang tot de digitale editie.

NVGzP-leden ontvangen 25% korting op de abonnementsprijs. Stuur een mailtje naar secretariaat@nvgzp.nl. Het secretariaat verzorgt dan uw aanmelding voor dit vakblad.

Aanvullende informatie

Kind en Adolescent Praktijk biedt informatie die direct aansluit bij de dagelijkse praktijk van diagnostiek, behandeling en begeleiding. Kind en Adolescent Praktijk biedt ook een forum voor een kritische beschouwing van die dagelijkse praktijk en voor discussie over onderwerpen waarmee de professional te maken hebben.

Meer vakinformatie?

Breid je abonnement op Kind & Adolescent Praktijk dan uit tot een abonnement op PsychologieTotaal. Voor minder dan € 50 extra krijg je naast Kind & Adolescent Praktijk digitaal toegang tot alle vakinformatie uit nog 17 andere tijdschriften, een groot aantal boeken en geaccrediteerde online nascholing.